تغذیه، عاملی اساسی در سلامت جسم و روان انسان ها است و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد برای بهرهمندی از تغذیه ای صحیح، باید همه روزه از تمامی گروههای غذایی(شامل نان و غلات، گوشت ها، لبنیات، میوها،سبزیها و گروه قندها و چربی ها) به تعادل و تناسب استفاده نمود.
-بهتر است غذای روزانه در حجم کم و دفعات زیاد صرف شود.
- توصیه می شود ساعات صرف غذای روزانه حتی المقدور ثابت و بدون تغییر باشند.
-هنگام پخت سبزی ها توجه داشته باشید که آنها را نباید خیلی ریز کرد و به مدت طولانی در حرارت پخت قرار داد.
- حتی المقدور غذاها را به شکل تازه مصرف کنید.
-بهتر است مصرف قند و شکر و غذاهای حاوی آنها در برنامه غذایی بسیار محدود گردد.
-توصیه می شود که دست کم دوبار در هفته ماهی مصرف شود.
-نان مصرفی باید از آرد سبوس دار تهیه شده باشد.