برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از فشارخون و بیماری های قلبی -عروقی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دره شهر
امتیاز:
برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از فشارخون و بیماری های قلبی -عروقی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دره شهر
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دره شهر، کلاس آموزشی با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری از فشارخون و بیماری های قلبی -عروقی جهت مراقبین سلامت و بهورزان توسط «خانم لیلا اسکانی» در محل سالن کنفرانس شبکه برگزار شد.
لیلا اسکانی با مهم شمردن نقش تغذیه در تمام ابعاد سلامت گفت: یکی از مهمترین پیشرفتهای سلامت در زمینه چگونگی پیشگیری از بیماریهای قلبیعروقی، درک نقش عادات غذایی سالم همراه با ورزش منظم در پیشگیری از بیماریهای قلبیعروقی است. با پیروی از چند رهنمود تقریباً ساده در مورد تغذیه سالم، میتوان به شکل قابل توجهی سطح سلامت قلبیعروقی را افزایش داده و چهار عامل خطر اصلی دخیل در ایجاد بیماری قلبی_عروقی یعنی ابتلا به فشارخون بالا، کلسترولخون بالا، اضافه وزن چاقی و دیابت نوع ۲ را کاهش داد.
اسکانی افزود: فواید رژیم غذایی سالم به همین جا ختم نمیشود. رژیم غذایی سالم از خطر ایجاد سرطان سینه، پروستات و سایر سرطانها، پوکی استخوان پیشگیری می کند و شاید بتواند طول عمر خود را افزایش دهد.
وی گفت: امروزه برخورداری از تغذیه بهتر، سادهتر و لذت بخش تر از گذشته است چرا که در حال حاضر نسبت به گذشته، انواع مختلفی از غذاهای تازه و مناسب، در فصول بیشتری از سال وجود دارند، بنابراین در حین برنامه ریزی به فکر یک برنامه موقت نبوده و از برنامه های طولانی مدت تغذیه سالم پیروی نمایید.
لیلا اسکانی در مورد نقش مغزها عنوان کرد: یک مشت از مغزها یک میان وعده مناسب برای کاهش کلسترول است. مغزها حاوی مقادیر زیاد چربی اشباع نشده هستند که کلسترول بد LDL را کاهش داده و درمیزان کلسترول خوب HDL تغییری ایجاد نمی کنند. مطالعات زیادی نشان می دهد که افرادی که یک اونس(حدود ۳۰ گرم) از مغزها در روز مصرف می کنند احتمال ابتلا به بیماری قلبی در آن ها کمتر است. مغزها چربی و کالری زیادی دارند و نباید زیاد مصرف شوند. از خوردن مغزهایی که با شکر یا شکلات پوشانده شده اند خودداری کنید.