DnnForge - NewsArticles حداقل

کارگاه حجاب وعفاف در دره شهر برگزارگردید

با حضور حجه السلام والمسلمین زارعی کارگاه حجاب وعفاف جهت پرسنل بهداشت ودرمان دره شهر درمحل سالن کنفرانس برگزار شد..دراین کارگاه حاج آقا زارعی مطالبی جامع درخصوص رعایت حجاب و عفاف  وتاثیر آن درجامعه را برای کلیه پرسنل حاضر در کارگاه بیان کرد.وی گفت:حجاب وعفاف به عنوان دو ارزش در جامعه بشری و بویژه جوامع اسلامی مطرح است..وی افزود:عفاف نوعی حجاب درونی است که انسان را از گناه باز می دارد.حضرت حجه الاسلام والمسلمین زارعی خاطرنشان کرد:دراسلام پوشش به زنان اختصاص یافته است و در مردان نیز مسئله کنترل نگاه بیان شده است که رعایت این موارد میتواند انسان را به آرامش برساند .. وی دربخش دیگری ازسخنانش بیان کرد:فلسفه پوشش وحجاب جنبه خانوادگی نیز دارد و به استحکام پیوند خانوادگی برمیگردد که هر زن با رعایت حجاب خود به تقویت بنیان خانواده ی خود کمک خواهد کرد که این باورصحیح و داشتن حجاب در جامعه اسلامی وجوددارد..در پایان ،حاج آقا زارعی به پرسشهای حضار در خصوص حجاب و عفاف پاسخ داد.
تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (30)